Canvas Guider (da)Nylige opdateringer

Nylige opdateringer

  • When a course is completed and you want to provide read-only access to the course, you may be able to conclude the course manually in Canvas. However, if your institution uses software that automatically concludes enrollments, you do not have to manually end your course since the end date of the course will automatically conclude the course on your behalf.

    When courses are manually concluded, all enrollments are removed from the course and placed in the prior enrollments page. All users in the course will have read-only access. This change applies to all enrollments, including course instructors. Instructor-based roles will no longer have the same access in the course and will result in loss of course functionality and user information, such as viewing SIS data. If full functionality is still required for instructors but you want to conclude the course for students, you can change the end date of the course. Please note that instructors can also change the course date for their courses.

    Once a course is concluded, if you do not want students to be able to view the course at all, you can restrict students from viewing prior courses.

    Note: Manually concluding a course is a course permission. If the Conclude this Course button does not appear in Course Settings, this setting has been restricted for your course. If you are an instructor, contact your admin for assistance.

    Note: You can unconclude courses if necessary.

    Manual Admin Guide
  • Manual Admin Guide
  • Canvas søger til stadighed at oprette nye funktioner for at forbedre din oplevelse. Hovedparten af forbedringerne vil blive gjort tilgængelige som en del af vores regelmæssige programfrigivelser. Ikke desto mindre kan nogle funktioner ændre workflowet for fælles aktiviteter i Canvas under din nuværende termin og vil blive placeret i dine Kontoindstillinger som en Funktionsmulighed. Efter en specificeret tidsperiode kan visse Funktionsmuligheder blive standardfunktioner i Canvas. Lær mere om Funktionsmuligheder og lær, hvordan de aktiveres i lektionen om administrering af nye funktioner.

    Funktionsmuligheder vist i denne lektion er tilgængelig for alle institutioner og noteret i deres respektive miljøer (beta eller produktion). Nogle funktionsmuligheder skal være aktiveret af din Kundesucces Manager.

    Bemærk: Nogle funktionsmuligheder er muligvis ikke tilgængelig for Gratis-for-lærer konti. Se venligst Canvas Konto Sammenligning PDF

    Manual Admin Guide
  • Canvas søger til stadighed at udvikle nye funktioner til at forbedre din oplevelse. Hovedparten af forbedringerne vil blive gjort tilgængelig som en del af vores regelmæssige frigivelser. Funktioner kan blive aktiveret på konto-, kursus- og brugerniveau. På kursusniveau kan du give instruktører muligheden for at implementere funktioner på et kursus-til-kursus basis. For at se specifikke tilgængelige funktionsmuligheder i Canvas besøg den nuværende kontofunktions-lektion. Admins og instruktører har ingen kontrol over brugerniveaufunktioner. Ikke desto mindre kan nogle funktioner ændre workflowet for fælles aktiviteter i Canvas i din nuværende termin. Fordi vi ønsker, at du kan lære om disse funktioner i dit eget tempo, vil de blive placeret under dine Kontoindstillinger (Account Settings) som en Funktionsmulighed (Feature Option). Funktionsmuligheder (Feature Options) tillader dig at vælge, hvornår du ønsker at aktivere de nye funktioner for din institution. De fleste institutioner vil afprøve funktionen som et pilotprojekt inden for deres institution og derefter aktivere det for hele institutionen imellem terminer.

    Hovedparten af funktionsmuligheder vil være tilgængelig for aktivering for dig til enhver tid. Ikke desto mindre vil nogle funktionsmuligheder kun forekomme efter de er blevet aktiveret af din  Kundesuccess Manager (Customer Success Manager).

    Bemærk venligst, at de fleste Funktionsmuligheder (Feature Options) kun vil være valgfrie for en kort periode. Når først en Funktionsmulighed (Feature Option) er officielt frigivet til dit produktionsmiljø, vil du have et par frigivelser (afhængig af funktionen) før funktionen vil blive aktiveret for all Canvas-brugere. Vi opfordrer dig derfor til at bruge dit betamiljø til lære om de nye funktionsmuligheder for din institution, og når funktionerne er frigivet til dit produktionsmiljø at tillade dem så hurtigt som muligt for hele din institution.

    Denne lektion giver et overblik over, hvordan funktionsmuligheder administreres for en hel konto. For at se specifikke tilgængelige funktionsmuligheder i Canvas besøg den nuværende kursusfunktioner-lektion.

    Bemærk: Konto-niveau funktioner er ikke tilgængelige for Gratis-for-lærere konti.

    Manual Admin Guide
  • Du kan starte diskussioner med en gruppe i Canvas.

  • Du kan tilføje filer til dit brugerfildepot i Canvas.

  • Du kan indlejre en billedefil direkte ind i diskussionssvar ved at benytte billede-ikonet. Billeder kan indlejres fra internetet, dine Canvas brugerfiler eller Flickr.

    Før du kan indlejre et billede fra Canvas, skal billedet ført uploades til dine brugerfiler.

    Hvis en ændring foretages til din billedkilde efter du har indlejret det i et diskussionssvar, vil billedet der er tilføjet dit diskussionssvar ikke blive ændret.

  • Du kan nemt svare pÃ¥ enhver diskussion, trÃ¥dvis eller fokuseret. Ikke desto mindre kan svarprocessen variere afhængigt af typen af diskussionen.

    Før indsendelse af et svar til en bedømt diskussion, ønsker du måske at gennemse alle diskussions-informationerne, så som vurderingskriteriet af den bedømte diskussions.

  • Hvis din instruktør tillader filvedhæftelser kan du vedhæfte en fil til et diskussionssvar ved at benytte vedhæft-ikonet.

    Vedhæftede filer kan tilføjes til både bedømte og ikke-bedømte diskussioner.

    Enhvert vedhæftet fil tilføjet som en del af diskussioner kopieres til dine brugerfiler. Vedhæftede filer for bedømte diskussioner tælles ikke med i din brugerkvote og kan ikke blive slettet.

    Bemærk: 

    • Hvis vedhæftningsikonet ikke vises, er denne mulighed ikke tilgængelig for dit kursus.
    • Hvis dine vedhæftede filer får dig til at overskride din brugerfilquote, kan det hænde, at filen ikke bliver vedhæftet til en ubedømt diskussion.
    • Hvis dit vedhæftede dokument får dig til at overskride din brugerfilkvote, kan det ske, at filen ikke bliver vedhæftet til en ikke-bedømt diskussion.