Canvas Guider (da)Canvas GuiderStuderendes Guide Global NavigationHvordan tilpasser jeg som studerende min kursusliste?

Hvordan tilpasser jeg som studerende min kursusliste?

Når du er tilmeldt mere end ét Canvas-kursus, kan du tilpasse de aktive kurser, du ønsker at vise i din Kursusliste. De kurser, du ønsker at vise i kursusrullemenuen, kaldes favoritkurser. Du kan favorisere enhvert offentliggjort kursus, der forekommer i Mine Kurser på kursuslistesiden. Fag-favoritter vises også i Kortvisning-oversigten.

Når ingen kurser er market som favoritkurser, vil kursuslisten automatisk vise op til 20 kurser ordnet alfabetisk i rullegardinmenuen. Ikke desto mindre når du har valgt mindst et kursus som en favorit, vil kun dine favoritkurser vises i kursuslisten.

Bemærk: Kurser er altid listet alfabetisk; du kan ikke genordne dine kurser manuelt.

Åbn kursus

Åbn kursus

I Global Navigation klik på linket forCKurser [1], klik derefter på linket for Alle kurser [2]

Administrer Kurser

Klik på stjernen ved siden af et kursus for at tilføje eller fjerne kurset fra Kursuslisten [1]. Kurser med fyldte stjerne indikerer et favoritkursus og er inkluderet i Kurser og Gruppelisten [2].

Bemærk:

  • Efter du har favoriseret mindst et kursus manuelt vil Canvas automatisk favorisere enhvert nyt offentliggjort kursustilemelding for dig.
  • Du kan kun angive aktive fag som favoritter.

Se Ikke-offentliggjorte kurser

Se Ikke-offentliggjorte kurser

Hvis et kursus er ikke-offentliggjort og du er tilladt at se ikke-offentliggjorte kurser før kursusstartdato, kan du ikke favorisere kurset. Hvis du svæver over et stjerneikon for et ikke-offentliggjort fag, kan du se en besked, der indikerer at faget ikke kan blive tilføjet listen over favoritter.

Fremtidige og tidligere tilmeldinger kan heller ikke være favorit.

Se Tidligere Tilmeldelser

Afhængig af kursuskonfigurationen kan nogle favoriserede kurser stadig vise favoritikonent, selv efter kurset er afsluttet. Ikke desto mindre bliver favoritfag ikke automatisk fjernet fra listen over favoritter. Hvis en tidligere tilmeldt kursus stadig vises som favorit, kan du fjerne det ved at trykke på stjerneikonet.